torsdag 4 mars 2010

Liten saga, hejdå


ClarabellaKarin kammar håret. Hon ska på bio med sin Fanny, å se Alice i Underlandet. Hon tycker att det ska bli hemskt trevligt! Clara gillar Fanny.
Något annat som Clara gillar är inställda lektioner, å sovmorgon. Speciellt på Stortorget, för där är sällskapet gemytligt. Och väldigt mättande, bör tilläggas. Där bor nämligen Hedvig. Hedvig tycker att det är viktigt att Clara äter hela tiden. Clara gillar det. Magen blir full. Hedvig gör god mat. Hedvig har choklad i ett skåp. Det är bra.
Imorgon ska Clara på kalas. Det är kul med kalas, tycker Clara. Hon och Helen ska byta om tillsammans. Helen kan kasta kläder överallt. Det tycker Clara ser så tokigt ut. Clara plockar. Helen blir fin. Sen plockar Helen också, mest. Fast hon är fin. Senare ska Clara och Helen hem till Hedvig. Där ska de skratta lite, som de alltid gör. Ännu något senare ska de iväg till Statt. Clara, Hedvig och Helen har aldrig varit på Statt förut. De tycker att det ska bli roligt. De ska dansa där. Clara gillar att dansa. Mattias tycker att Hedvig och Clara dansar tokigt. Det tycker Clara är konstigt. Hon dansar vidare. Hejdå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt fantastiskt skrivet! Jag älskar den där tokroliga Clara.